Yrityksemme

Perigeum tarkoittaa kiertoradan lähimpänä maata sijaitsevaa pistettä. Haluammekin tehdä työtä niin lähellä asiakkaitamme kuin mahdollista.

Jo vuonna 2002 käynnistynyt toimintamme on synnyttänyt IT-asiantuntijaorganisaation, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja big dataan ja analytiikaan. Kokeneet konsulttimme hallitsevat BI:n ja B2C-asiakkuudenhallinnan sekä teollisen internetin erityispiirteet. Jatkuva panostuksemme kouluttautumiseen ja asiantuntemuksen kehittämiseen on synnyttänyt pitkäikäisiä asiakassuhteita, joita vaalimme ylpeinä. Vuonna 2016 liikevaihtomme olikin runsaat 2,7 miljoonaa euroa.

Kun asioista tehdään mahdollisimman selkeitä, saadaan tuloksia nopeasti – laadukkaasta lopputuloksesta tinkimättä. Asiakasymmärrys, pitkäaikainen kokemus ja ammattitaito sekä ketteryys muuttuvan maailman keskellä takaavat asiakkaillemme ajantasaiset ratkaisut toimivan digitalisaation edistämiseen organisaatiosi hyväksi.

Pyrimme joustavaan ja ihmisläheiseen tapaan toimia. Meille on ehdottoman tärkeää kuunnella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämmekin.

Kiinnostaako ura Perigeumissa?