Teollinen internet

Kehitä tuotteita ja palveluita IoT:n avulla

Perigeum tarjoaa tuotteita ja palveluita, joiden avulla ymmärrät ja käytät big dataasi entistä paremmin. Hyödyntämällä teollisen internetin verkostoja ja valtavaa tietomassaa pystyt kehittämään tuotteitasi ja palveluitasi tehokkaasti koko organisaatiosi hyväksi.

Teollinen internet (IoT) on arvokas tiedonlähde

Elämme aikaa, jona kaikki on kytköksissä toisiinsa internetin välityksellä. Lähes kaikki aina työpaikalta kotiin saakka on kytkettynä internettiin, jonka kautta laitteet kommunikoivat keskenään. Tällaisia valtaviinkin mittasuhteisiin kasvavia tietoverkkoja ja niiden kytkemistä liiketoiminnassa hyödynnettäväksi kutsutaan nimellä teollinen internet (IoT).

Teollisen internetin tuottama data on äärimmäisen hyödyllistä, mutta sen järjestäminen, hallinnointi ja analysointi on haastavaa. Siksi hoidamme tämän puolestasi.

Sensoridatan hyödyntäminen liiketoimintamalleja kehittämässä

Sensoreiden keräämä data mahdollistaa arvokkaan informaation hankkimisen, jota tarvitset tuotteittesi ja palveluittesi tehokkaaseen kehittämiseen. Datan hyödyntäminen mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen sekä ennakoivien huoltoratkaisuiden toteuttamiseen. Hankit yrityksesi kannalta elintärkeää tietoa siitä, kuinka tuotteitasi parasta aikaa käytetään – ja mitä niiltä vaaditaan tulevaisuudessa.

Autamme yritystäsi hallinnoimaan ja analysoimaan teollisen internetin dataa nykyvaatimuksiin vastaavan Cloudera–Hadoop-distribuution avulla. Monimuotoinen IoT-informaatio pystytään ottamaan haltuun, varastoimaan ja prosessoimaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Näin ollen Perigeum mahdollistaa asiakkailleen Hadoop-integraatioon pohjautuvia uusia datalähtöisiä liiketoimintamalleja.

Teollinen internet tuo mahdollisuuksia

Teollinen internet - Skaalautuvuutta ja joustavuutta datan hallinnointiin

Teollinen internet kannattaa suunnitella mahdollisimman yksinkertaista integraatiota ajatellen. Näin saavutetaan kasvun nopeutumista, helppoutta ja kustannustehokkuutta. Skaalautuva ja joustava alusta mahdollistaa uusimmankin IoT-datan hallinnoinnin tavalla, jolla saavutamme suurimman voiton asiakkaillemme. Datan hallinnointimekanismien tuntemuksesta on siis todellista hyötyä.

Me varmistamme, että saat teollisen internetin verkostoista hyödyn irti. Kaikki tapahtuu helposti, kustannustehokkaasti ja reaaliajassa muutoksiin reagoiden, jotta alati muuttuvasta digitaalisesta ympäristöstä saataisiin kaikki irti.

Ota yhteyttä!