Riskinhallinta

Suojele liiketoimintaasi

On selvää, että jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä myös uhkakuvat elävät koko ajan muuntautuen. Toteuttamamme riskinhallinta ja uhkien torjunta tapahtuu ajantasaisia menetelmiä käyttäen, jotta liiketoimintasi pysyisi suojattuna. Petoksen ja vilpin ehkäisy, rahanpesun ehkäisy sekä viranomaisraportointi hoituvat avullamme edistyksellisiä analytiikan menetelmiä hyödyntäen.

Aina askeleen edellä

Riskienhallinnan on oltava ajan tasalla. Me Perigeumissa varmistamme, että organisaatiosi pysyy jatkuvasti askeleen edellä yhä useammin tapahtuvia ja aiempaa laajemmalle leviäviä turvallisuusuhkia.

Ilman modernia strategiaa on mahdotonta suojautua iskuilta, joiden vaikutukset ovat aina merkittäviä, joskus jopa peruuttamattomia. Cloudera-pohjaiset ratkaisut sekä yhteistyö Arcadia Datan ja SAS:n kanssa takaavat tulevaisuuden uhkiin vastaavat datan hallinnan ja analytiikan menetelmät.

Moderni riskienhallinnan arkkitehtuuri, suuren datamäärän säilöminen edullisemmalla hinnalla ja vaikeidenkin uhkien nopea torjunta varmistavat käsiksi pääsyyn juuri siihen dataan, jota kulloinkin tarvitaan uhkien paljastamiseen ja korjaamiseen välittömästi niiden ilmaantuessa.

Riskienhallinta Perigeumin ratkaisuilla

Riskinhallinta avuksi päätöksenteossa

Jokainen organisaatio kerää ja luo suuria määriä erilaista dataa, ja jokainen päätös datan säilömisen, jakamisen ja käyttämisen suhteen tuo mukanaan erilaisia riskejä. Onkin ehdottoman tärkeää arvioida, ovatko potentiaaliset hyödyt riskin ottamisen arvoisia. Informaation ymmärtäminen ja analysoiminen helpottaa päätöksentekoa samalla kun riskinhallinta tehostuu ja tuotto suurenee.

Strategioiden on elettävä muuttuvan toimintaympäristön mukana. Yhä suuremmat määrät dataa voidaan käsitellä koko ajan nopeammin riskienhallinnan tehostuessa. Varmistamme, että tämä on mahdollista jokaisen asiakkaamme organisaatiossa.

Helpompaa turvaa

Riskinhallinta täytyy toteutua regulaatiovaatimusten mukaisesti. Autamme organisaatiotasi suodattamaan painoarvoisimman datan samalla kun huolehdimme siitä, että turvallisuusohjeita noudatetaan. Alakohtaisten turvallisuusvaatimusten huomioiminen ja säännönmukaisen viranomaisraportoinnin tuottaminen on näin sinulle helpompaa kuin koskaan.

Ota yhteyttä!