Data-Analytiikka

Jalosta data tiedoksi

Digitaalisessa maailmassa data-analytiikkaa tarvitaan, jotta big datan käsittäminen tulisi mahdolliseksi. Ilman helposti ymmärrettävää visualisoitua analytiikkaa tärkeää tietoa on mahdoton sisäistää. Parhaat analytiikan välineet ovatkin menestyksekkään liiketoiminnan kulmakivi ja ehdoton edellytys.

Hyvin analysoitu on puoliksi tehty

Data sisältää loputtomasti piileviä mahdollisuuksia, jotka on mahdollista paljastaa data-analytiikan keinoin. Asiantunteva apu löytää organisaatiollesi parhaiten sopivat tavat jäljittää, hahmottaa ja hyödyntää big datassa piilevä potentiaali.

Asiakasymmärrys, tuotteiden ja palveluiden kehittäminen sekä ajantasaiset strategiat – analytiikan avulla paljastetaan liiketoimintasi kannalta oleellisin tieto, jota tarvitaan onnistuneessa päätöksenteossa.

Lataa Forrester Wave raportti - Native hadoop BI Platforms

Täytä kaavake

Data-analytiikka haltuun Perigeumin kanssa

Sopivin analytiikkatyökalu on mahdollista löytää yhdessä

Perigeum palvelujen avulla data-analytiikka voidaan tuottaa valitsemasi big data-, EDW- ja ETL-arkkitehtuurin turvin. Yhdistämme tietomassan sen käsittelyyn ja mallintamiseen niin, että asiat pysyisivät helposti ymmärrettävinä.

Kokemuksemme Cloudera Spark machine Learningin, Cloudera Scientic Workbenchin, Arcadia Datan, SAS:n ja RStudion kanssa takaavat parhaimmat tiedon analysoinnin ja visualisoinnin menetelmät jokaista yksilöllistä asiakastamme varten.

Perigeum tarjoaa data-analytiikka ratkaisut

Tiedon jäljittäminen, BI ja reaaliaikainen visualisointi samalla alustalla

Reaaliaikainen tiedon visualisointi pitää sinut ajan tasalla. Toimitamme asiakkaillemme varmasti toimivan Arcadia Datan analytiikkaratkaisun, joka mahdollistaa oikean datan löytämisen, BI:n ja reaaliaikaisen visualisoinnin samalla Hadoop-pohjaisella alustalla.

Kun data-analytiikka ja raportointi voidaan toteuttaa samalla alustalla, ei arkkitehtuuria tarvitse moninkertaistaa eikä aikaa kulu turhaan datan siirtelyyn. Tämän ansiosta data-analytiikka voidaan toteuttaa reaaliaikaisesti ja erittäin kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä!