Cloudera

Alan johtava big data -alusta

Cloudera Enterprise Data Hub on big data -alusta, joka mahdollistaa tehokkaiden datalähtöisten liiketoimintamallien synnyn. Perigeum on liittynyt Clouderan järjestelmäintegraattorien kumppaniohjelmaan. Syy on yksinkertainen: Cloudera toimii tavoilla, joihin toiset big datan hallinnoinnin ohjelmat eivät pysty.

Yksi tuote, loputtomia yhdistelmiä

Cloudera on kaikkein nopein ja turvallisin saatavilla oleva big data -ohjelmisto. Cloudera hoitaa tiedon hallinnoinnin, ylläpitää ja kehittää Hadoopin teknologisia välineitä, pitää huolta tietokannan toimintakyvystä, sekä suorittaa analytiikkaa – kaikki tämä yhdellä paketoidulla tuotteella.

Clouderan voi toimittaa mihin pilveen tahansa. Siispä sitä voi ajaa AWS-, Google Cloud Platform- ja Microsoft Azure -alustoilla, sekä yksityisissä tietoverkoissa. Valinnastasi riippumatta lopputulos on taatusti laadukas.

Piilevistä mahdollisuuksista käytäntöön

Clouderan avulla päästään käsiksi datassa piileviin rajattomiin mahdollisuuksiin, kun sekä nykyiset tietovarannot että uudet tietolähteet ovat keskitetysti saatavilla. Tämä mahdollistaa datan syvällisemmän analysoinnin, sekä siitä saatavat aiempaa laajemmat sovellukset.

Lukemattomat tehtävät on mahdollista hoitaa aiempaa nopeammin, tehokkaammin ja tarkemmin Clouderan avulla. Esimerkiksi raportointi ja ns. data pipeline -rakentaminen tehostuvat, datamallien kehittäminen nopeutuu, tärkeiden oivallusten teko reaaliaikaistuu ja Data Governance -vaatimusten mukainen toiminta varmistuu.

The Forrester Wave™: Big Data Hadoop Distributions, Q1 2016

Haluatko tietää enemmän? Täytä kaavake ja lue The Forrester Wave -raportti.

Täytä kaavake