Business Intelligence

Tiedosta ymmärrykseksi

Business Intelligence (BI) on liiketoimintatiedon hallintaa, joka mahdollistetaan toiminnallesi olennaisimman informaation hankinnalla ja analysoinnilla. Autamme asiakkaitamme sekä löytämään että yhdistelemään järkevään päätöksentekoon tarvittavaa dataa. Meillä kokemuksen tuoma asiantunteva ote mahdollistaa oikeiden menetelmien sekä arkkitehtuuri- ja BI-työkalujen käytön organisaatiosi tarpeisiin.

Kunnollinen asiakastiedon analyysi – kuin pistäisi rahaa pankkiin

Liiketoimintatiedon hallinta rakentuu lukuisista keskenään erilaisista osa-alueista, jotka on tuotava yhteen hyödyn saamiseksi. Oikeat välineet suurten tietomäärien hallinnointiin ja hyötykäyttöön on mahdollista löytää laadukkaiden BI-ratkaisujen avulla. Autamme yritystäsi monipuolisesti B2C-asiakkuudenhallinnassa sekä big data -ratkaisujen vaatimusmäärittelyssä, suunnittelussa ja toimittamisessa.

Tietovarastot oikeisiin BI-applikaatioihin yhdistämällä saadaan luotua laadukasta analytiikkaa, jonka avulla pysytään perillä siitä, missä mennään. Helposti ymmärrettävät tiedon visualisoinnin menetelmät mahdollistavat ratkaisujen löytämisen sieltäkin, josta oivalluksia ei ole aiemmin osattu etsiä. Reaaliajassa rakentuva analytiikka takaakin alati kehittyvät Business Intelligence -ratkaisut.

Business Intelligence - Reaaliaikainen asiakasymmärrys

Me Perigeumilla tiedämme, ettei jähmeä markkinointimainonta juuri hyödytä. Asiakastiedon hallinnan tulevaisuus on jossain aivan muualla. SAS Customer Intelligence takaa vastinetta markkinointi-investoinneillesi. Ketterät, reaaliajassa päivittyvät analysointityökalut mahdollistavat yrityksille melkoisen kilpailuedun kampanjanhallinnan automatisoinnin ja monikanavaisen digitaalisen markkinoinnin myötä.

Asiakastiedon profilointi, segmentointi ja kohdistaminen ovat tehokkaan liiketoiminnan edellytyksiä. Kaikki asiakkaan some-käyttäytymisestä ostokykyyn ja paikannustietoihin on mahdollista havainnollistaa oikeanlaisen data-analytiikan avulla. Kun tunnet asiakkaasi aiempaa paremmin, pysyt perillä siitä mistä he ovat tulleet – ja minne menossa.

Monipuoliset business intelligence -ratkaisut

Yksinkertaista arkkitehtuuria – helppoa säästöä

Kun palvelinarkkitehtuuria ei turhaan moninkertaisteta, asiat pysyvät yksinkertaisina. Natiivi Hadoop-väline on valinta yksinkertaisemman Business Intelligence -ratkaisun puolesta. Yhteistyömme Arcadia Datan kanssa tekee kustannussäästöä luovat Business Intelligence -ratkaisut mahdollisiksi.

Siinä missä monissa organisaatioissa kärsitään eri alustoilla toimivista, ylimääräisiä työtunteja nielevistä big data- ja BI-välineistä, me teemme asioista yksinkertaisempia. Yhdessä löydämme yrityksellesi parhaiten sopivat, samaan palvelinalustaan pohjautuvat information hankinnan, data-analytiikan ja raportoinnin ratkaisut.

Ota yhteyttä!