Big data - tietomassat

Big data – Apua tietomassan käsittelyyn

Automaattisesti syntyvä data ei muutu automaattisesti hyödylliseksi. Valtaisat, alati lisääntyvät datamäärät vaativat koko ajan kehittyviä tapoja kerätä, hallinnoida ja analysoida tietoa. Konsultoimme ja autamme asiakkaitamme big datan hyödyntämisessä sen moninaisilla osa-alueilla.

Löydä sopivin big data -ratkaisu

Big dataa kertyy loputtomista eri lähteistä. Niin aika- ja paikkatiedot, sosiaalisen median sisällöt kuin muut älykkäät automaattiset kertyvät datamäärät ovat loputon suo, josta oleellisen informaation erotteluun tarvitaan nykyaikaisia keinoja. Big data muuttuu arvokkaaksi vasta, kun sitä osataan käsitellä oikein. Kustannus- ja ajansäästö, tuotekehitys, parempi päätöksenteko, uhkien tunnistus ja asiakastyytyväisyyden lisääntyminen ovat kaikki mahdollisia, kun dataa analysoidaan parhailla menetelmillä.

Perigeum toimittaa korkealuokkaisia big data -teknologioita, jotka integroidaan asiakkaiden liiketoimintamalleihin. Cloudera-alustaan pohjautuvat big data -ratkaisut tarjoavat organisaatiollesi entistä helpompaa Hadoop-integraatiota, jonka turvin modernit datalähtöiset liiketoimintamallit toimivat tehokkaasti tuottaen suurimman mahdollisen hyödyn.

Lataa Forrester Wave raportti - Big data hadoop Distributions

Täytä kaavake

Hyödy uusimmasta teknologiasta

Erityisosaamisemme yritysdatan varastoinnista data-analytiikan tarpeisiin mahdollistaa toimivat BI-ratkaisut. Pidämme huolta siitä, että big data yhdistyy oikeisiin teknologioihin jo arkkitehtuurin implementointivaiheessa.

Aiemmin käyttämättömätkin datalähteet saadaan valjastettua hyötykäyttöön, kun big data, analytiikka sekä EDW- ja BI-teknologiat yhdistävät voimansa. Kokonaisarkkitehtuurin toimivuus säästää aikaa ja rahaa. Hyvin jäsennelty tieto auttaa sinua tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä sekä innovoimaan kokonaan uusia tuotteita ja palveluja.

Perigeumin Big Data tiimi

Big data - Tiedä mitä teet

Big datan yhdistäminen tarkkaan Arcadia Datan mahdollistamaan analytiikkaan mahdollistaa uusien oivallusten synnyn. Datasta olennaisimman tiedon paljastamalla asiakkaat on myös mahdollista tunnistaa, palvella ja säilyttää aiempaa helpommin.

Varmistamme sen, ettei organisaatiosi tipu kehityksen kyydistä. Asiakkaiden tunteminen on kilpailuetu, josta ei kannata tinkiä.

Ota yhteyttä!