Arcadia Data

Tekee asioista yksinkertaisempia

Tiedon louhinta, BI ja reaaliaikainen tiedon visualisointi yhdellä integroidulla alustalla kuulostaa taatusti hyvältä, mutta ei vielä ole osa joka organisaation arkipäivää. 

Tulevaisuus on kuitenkin toinen. Perigeumin toimittama natiivi Hadoop-väline, Arcadia Data, pitää huolta siitä, ettei organisaatiosi enää tarvitse aikaa ja resursseja syöviä ylimääräisiä ohjelmistoja.

Analytiikka ja data samassa paikassa

Arcadia Data tuottaa helposti hahmotettavaa visuaalista analytiikkaa jopa kaikkein monimutkaisimmista big dataan liittyvistä ongelmista. Kaikki tapahtuu natiivisti samassa Hadoop-klusterissa ilman datan siirtelyä. Kulut pienenevät, kun toimitaan jo valmiiksi olemassa olevien kovalevy- tai pilvijärjestelmien kanssa. 

Arcadia Datan valttia ovat ketteryys, helppo käytettävyys ja edistyksellinen arkkitehtuuri. Selvää säästöä – sekä ajassa että rahassa.

Arcadia Data mahdollistaa edistyksellisiä applikaatioita helposti

Alusta mahdollistaa visuaalisten raportointinäkymien luomisen ilman koodausta. Valittavissa on runsaat 25 visuaalisesti erilaista analytiikan näkymää. Näiden sisällä on mahdollista tuottaa analytiikkaa esimerkiksi mikrosegmentaatiota, aikasarjoja ja korrelaatioanalyysia varten. Rakentaminen onnistuu helposti: osoittamalla ja klikkaamalla.

Arcadia Datan analytiikan työkalut yhdistyvät suoraan seuraaviin datavarastoihin: Apache Hadoop (HDFS), Amazon S3, Apache Spark, Apache Kudu, Apache Solr ja MapR-FS. Lisäksi visualisointi onnistuu myös D3:sta ja muista kirjastoista.

Katso, mitä asiantuntijat sanovat alustasta. Täyttämällä kaavakkeen näet The Forrester Wave -raportin.

Täytä kaavake