SAS-ohjelmisto

Alan luottotoimija

SAS-ohjelmisto on big datan hyödyntämisen takuuvarma jättiläinen, joka toimii vakaudestaan huolimatta nopeasti ja joustavasti. Toimitamme niin analytiikan kuin asiakkuuden- ja riskienhallinnankin taatusti toimivat SAS-pohjaiset ratkaisut.

Analytiikka

Nykymaailmassa organisaatioiden tulisi tehdä päätöksensä kunnollisen data-analytiikan pohjalta. Selkeä analytiikka varmistaa, että kaikki sujuu niin kuin pitää. Ongelmat liiketoiminnan takkuilussa tai vaikkapa syyt asiakaskatoon on mahdollista selvittää, kunhan käytössä ovat oikeat teknologiat ja toiminnan kehittämisen menetelmät.
SAS-ohjelmisto tuottaa selkeää analytiikkaa, jonka avulla osaat valmistautua tulevaan, ymmärrät asioiden suhteita, muodostat aiempaa parempia helppokäyttöisiä malleja, sekä hyödynnät hankkimaasi tietoa mahdollisimman nopeasti.

Riskienhallinta

Käytämme SAS-pohjaisia ratkaisuja riskien analysointiin voidaksemme reagoida mahdollisimman nopeasti sekä ennaltaehkäistä ongelmien syntyä. Parhaat metodit riskien havainnointiin, pääoman käytön tehostamiseen sekä lainsäädännöllisten vaatimusten mukaisiin menettelyihin löytyvät SAS:lta. Niin lyhyen kuin pitkän tähtäimen strategiat voidaan muodostaa korkein mahdollinen laatutaso mielessä pitäen.

SAS:n riskienhallinta pitää organisaatiosi ajan tasalla lainsäädännöstä kaikkialla maailmassa. Myös talouden heilahtelujen vaikutukset voidaan punnita jo etukäteen. Tietoturvauhkiin reagoidaan nopeasti ja viranomaisraportointi muuttuu aiempaa helpommaksi.

SAS-ohjelmisto ja asiakkuudenhallinta

SAS-ohjelmisto mahdollistaa datan käytön, analytiikan ja asiakastuntemuksen avulla personoituja asiakaskokemuksia, jotka elävät olosuhteiden vaihtelun mukaan. Jatkuva asiakastyytyväisyyden seuraaminen varmistaa, että asiakkuudenhallinnan menetelmistä on hyötyä myös organisaatiollesi.

Asiakkaiden identifioiminen ja jäljittäminen sekä palveluiden oikea-alaisuus ja kohdistaminen tulevat tarkan analytiikan avulla tehostetuiksi kaikissa palvelukanavissa. Näin markkinoinnista pystytään tekemään kustannustehokasta ja kilpailukykyistä.